Nyheter från SDF

Kommande digitala utbildningar för tidtagning vid ungdomstävlingar och arrangörsutbildning som riktar sig till föreningar som arrangerar ungdomstävlingar.

Är du född 2005-2009 och tränar i någon av distriktets längskidföreningar? Här kommer en inbjudan till dig att vara med på en rullskidsträning med sprinttema och du får åka fem gånger, två gånger själv och tre gånger i heat med kompisar.

ÖSF Årsmöte 2021

(2021-10-07 06:55)
Välkomna till årsmöte i Östergötlands Skidförbund Samt utdelning av stipendier till duktiga alpinister och längdåkare

För alla alpinåkande ungdommar i Östergötlands klubbar kör vi träning, vid Breviks lägergård i S:t Anna Anmälan via tävlingskalendern, senast 20 augusti

Är du född 2005-2009 och tränar i någon av distriktets längskidföreningar? Här kommer en inbjudan till dig att vara med på sommarträningsläger vid Kvarsebo den 11-13/7.

Ski Team Summer Challenge

(2021-05-31 10:15)
Är du född 2006-2009 och intresserad av längdskidor? Vill du ha en rolig och inspirerande träningssommar? Passa på och häng på Ski Team Summer Challenge

Folkhälsomyndigheten har presenterat nya regler och riktlinjer kopplat till att begränsa smittan av Covid-19, vilket får till följd att Svenska Skidförbundet från och med 1 mars 2021 ställer in samtliga barn-, ungdoms- och juniortävlingar.

Är du 13 till 16 år och med i en av distriktets längdskidklubbar? I år genomför vi distriktstävlingarna Folksam cup och Volkswagen ungdomscup på hemmaplan.

Alpina DM 2021

(2021-02-19 18:47)
Alpina DM för U12 - U16 i Stöten

Nu finns överenskomna riktlinjer för enstaka ungdomstävlingar i distriktet publicerade.

Om föreningen har en egen domän så krävs det HTTPS efter Chromes uppdatering.

Postadress:
Östgöta Helikopter SK & IF - Skidor