Nyheter från DF

Hjälp oss att bli bättre

(2019-03-25 12:11)
Har du varit med i en lärgrupp i din förening under 2018 eller 2019? Vi vill gärna bli bättre och skulle uppskatta om du vill svara på några korta frågor. Enkäten tar bara några minuter att svara på.

Under våren bjuder Skatteverket in idrottsföreningar till två olika webbseminarier - idrottsföreningen som arbetsgivare och idrottsföreningen lämnar inkomstdeklaration.

I samband med Riksidrottsmötet vartannat år delas RFs högsta utmärkelse, ett förtjänsttecken i guld, ut. Utmärkelsen går till idrottsledare som på ett speciellt förtjänstfullt sätt under lång tid, har gjort värdefulla insatser för svensk idrott.

Lördagen den 23 mars välkomnar vi dig till en fartfylld dag i Skäggetorpshallen i Linköping!

Årsmöte 25 mars 2019

(2019-02-08 14:53)
Östergötlands idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Östergötland håller årsmöte den 25 mars kl. 18:30 på The Box Hotel i Linköping.

Från och med januari 2019 ska föreningen som är arbetsgivare och betalar arbetsgivaravgifter redovisa utbetalningar och skatteavdrag per betalningsmottagare varje månad i arbetsgivardeklarationen.

I november om två år fylls Norrköping av idrottsmänniskor när idrottsrörelsens beslutsfattare samlas för att hålla Riksidrottsforum, RIF. Ungefär 300 besökare från hela landet beräknas delta i Riksidrottsforum 2020.

ÅMK - klubben för alla

(2018-12-18 11:28)

En överenskommelse mellan Region Östergötland och ett 40-tal idéburna organisationer ska fördjupa samverkan och bidra till lösningar på dagens och framtidens samhällsutmaningar.

Valberedningen för Östergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Östergötland har påbörjat sitt arbete inför ordinarie årsmöte i bägge organisationerna för 2019.

Östergötlands Idrottsförbund söker nu platsansvarig till Fritidsbanken och samordnare till Idrottens Hus i Norrköping.

Idrottslunch i Norrköping

(2018-11-23 16:50)

Ett femtiotal nyanlända unga vuxna killar och tjejer har under hösten börjat idrotta i föreningar i Norrköping och Motala. Vägen in i föreningslivet gick genom idrottens satsning på integrationsmiddagar och prova-på-aktiviteter under hösten.

Postadress:
Östgöta Helikopter SK & IF - Skidor